Стационарно оборудване

Навигация: / Продукти / Вихровотоков контрол / Стационарно оборудване

CIRCOFLUX

Прецизен контрол на феромагнитни стоманени пръти с въртяща се сонда. С електронното оборудване CIRCOFLUX от FOERSTER, вие гарантирано постигате възпроизводимо откриване на пукнатини за горещо валцувани феромагнитни стоманени пръти благодарение на автоматичните процеси за настройка. Интегрираните диагностични функции осигуряват точни резултати от автоматични тестове, както и високо прецизно тестване на повърхността на черни материали за надлъжни дефекти. Уредът се управлява чрез интуитивен и модерен сензорен екран с популярния дизайн FOERSTER.
Няма видео.
Моля, попълнете задължителните полета.
Моля, попълнете задължителните полета.
circoflux.jpg

MAGNATEST D-HZP

MAGNATEST D-HZP / DH-HZP е магнитно-индукционен тестов уред за безразрушителен контрол на материали от метал, проверяващ техните магнитни и ел.свойства на базата на магнитноиндукционния метод.

Като цяло, мултичестотното изпитване с MAGNATEST D-HZP / DH-HZP повишава надеждността на резултатите в сравнение с последователните мултичестотни изпитвания.
Няма видео.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
magnatest-d-hzp-dh-hzp-magnitno-indukcionen-testov-ured.jpg

MAGNATEST EMC

MAGNATEST EMC е компактен модул за линия за лесни тестови задачи. Уредът просто и надеждно изпълнява тестови задачи като измерване на смеси от материали и отклонения, както и отклонения в повърхностната твърдост и дълбочината на втвърдяване на корпуса. MAGNATEST ECM е проектиран да се използва като основен компонент в системите за осигуряване на качеството по време на серийно производство и за монтаж в производствени системи. Той е особено подходящ за приложения, които се фокусират основно върху рентабилността и по-малко върху множество функции.
Няма видео.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
magnatest_emc.jpg