Мобилно оборудване

Навигация: / Продукти / Пенетрантен контрол / Мобилно оборудване

EV6000

UV-A лъчението на EV6000 - преносима LED UV лампа се генерира от специални светодиоди с висока производителност, а фокусирането се осъществява чрез специално проектирана оптика, за да се осигури лъч с диаметър 23 см. при 38 см. височина.

Всяка лампа се доставя със сертификат за съответствие от производителя, който потвърждава, че EV6000 отговаря или надхвърля текущите спецификации за използване с флуоресцентни пенетранти и магнитно-прахов контрол.
Моля, попълнете задължителните полета.
Моля, попълнете задължителните полета.
ev6000-prenosima-led-uv-lampa-99_o.jpg

EV6500

LED UV лампа с двойна светлина и висок интензитет

Елиминира нуждата от отделно осветяване за видима проверка на място благодарение на вградена LED функция за бяла светлина. Намалява времето за проверка благодарение на най-широкия и най-равномерен лъч на пазара. Индикациите са ясно видими дори на ръба на 10-инч. / 25-см. лъч, благодарение на светодиодите с висок интензитет, които осигуряват до 7000 μW / cm2 UV светлина.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
ev6500.jpg

Луксметър

Луксметърът за измерване на бяла светлина е инструмент с висока разделителна способност за измерване на излъчването от източниците на дневна светлина. Неговите предимства включват просто управление, надеждност и дълъг живот, което го прави идеален за повишените изисквания на безразрушителния контрол на терен.
Няма видео.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
mdc_luxmeter_pds.jpg

UVM3059

Дигиталният измервателен уред на UV светлина UVM3059 е предназначен за измерване на ултравиолетово лъчение, главно при безразрушителен контрол на материали. Той е разработен в съответствие със спецификациите на EN ISO 3059. Корпусът е устойчив на прах и пръски съгласно клас на защита IP54. Оптичният сензор е интегриран в повърхността на измервателния уред.

Елиминира нуждата от отделно осветяване за видима проверка на място благодарение на вградена LED функция за бяла светлина.
Намалява времето за проверка благодарение на най-широкия и най-равномерен лъч на пазара. Индикациите са ясно видими дори на ръба на 10-инч. / 25-см. лъч, благодарение на светодиодите с висок интензитет, които осигуряват до 7000 μW / cm2 UV светлина.
Няма видео.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
mdc_uvm3059_meter_pds.jpg