Гамадефектоскопи

Навигация: / Продукти / Радиографичен контрол / Гамадефектоскопи

EXERTUS VOX 100 / 400

EXERTUS VOX 100 и EXERTUS VOX 400 гамадефектоскопи на Oserix интегрират всички EXERTUS гама-дефектоскопи и работят с Co-60 източници.

EXERTUS VOX 100 и EXERTUS VOX 400 имат подобрен нов, спираловиден дизайн, което прави поддръжката по-лесна. Той позволява по-плавно движение на източника вътре в устройството, което спомага за подобряване на безопасността.

EXERTUS VOX 100 & EXERTUS VOX 400 са ISO3999: 2004 съвместими.
Моля, попълнете задължителните полета.
Моля, попълнете задължителните полета.
exertus-vox-100-400-gama-defectoskop.jpg

EXERTUS RID-SE4P

EXERTUS RID-SE4P Гама-дефектоскоп на Oserix е съчетание между дизайн и добри функции за безопасност, което го прави гъвкав, компактен и лек.

Exertus RID-SE4P Гама-дефектоскоп работи със SE75 източници. Съчетанието между дизайн и функционалност и безопасност го правят предпочитан за работа.

Той притежава уникална функция за безопасност, която не се среща при конкурентните устройства. Автоматичният механизъм за заключване на капсулата на източника се задейства от предната страна на източника, като по този начин операторът винаги може да е сигурен, че източникът е върнат в безопасна позиция.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
exertus-rid-se4p-gama-defektoskop.jpg

EXERTUS LIGHT W

EXERTUS LIGHT W Гама-дефектоскоп на Oserix съчетава дизайн и характеристики за безопасност, което го прави гъвкав, компактен и лек.

Новият EXERTUS LIGHT W работи със Selenium 75 източници. Той е с характеристики за безопасност, които го правят гъвкав и изключително предпочитан. EXERTUS LIGHT W е с най-съвременен дизайн, което прави гамадефектоскопа лек и компактен.

EXERTUS LIGHT W  е ISO3999: 2004 съвместим.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
exertus-light-w-gama-defektoskop.jpg

EXERTUS LIGHT

EXERTUS LIGHT Гама-дефектоскоп на Oserix съчетава дизайн и характеристики за безопасност, което го прави гъвкав, компактен и лек.

Новият EXERTUS LIGHT Гама-дефектоскоп работи със Selenium 75 източници. Неговият дизайн и характеристики за безопасност го прави изключително предпочитан, гъвкав, компактен и лек.

EXERTUS LIGHT е ISO3999:2004 съвместим.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
exertus-light-gama-defektoskop.jpg

EXERTUS DUAL 120

EXERTUS DUAL 120 Гама-дефектоскоп на Oserix е съчетание между дизайн и добри функции за безопасност, което го прави гъвкав, компактен и лек.

Exertus RID-SE4P Гама-дефектоскоп работи с иридий-192 и селен-75 източници. Съчетанието между дизайн, функционалност и безопасност го правят предпочитан за работа.

Той е по-лек от повечето конкурентни гама-дефектоскопи и притежава нов, подобрен дизайн (спираловиден канал) на защита, което прави поддръжката по-лесна и позволява плавно и гладко движение на носача в канала. В сравнение със своите конкуренти, Exertus RID-SE4P Гама-дефектоскоп е по-лесен за работа и значително по-безопасен.

EXERTUS DUAL 120 е съвместим с ISO3999:2000.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
exertus-dual-120.jpg

EXERTUS CIRCA

EXERTUS CIRCA на Oserix е от новото поколение гама-дефектоскопи за елиптичен начин на пролъчване и волфрамова защита.

EXERTUS CIRCA Гама-дефектоскоп работи със селен-75 и се отличава с иновативен дизайн, който го прави гъвкав и компактен.

Този вид гама-дефектоскопи могат да се използват както за традиционните радиографски методи така и за елиптична радиография. Уредът разполага с волфрамов колиматор, който се свързва директно към гамадефектоскопа.

EXERTUS CIRCA 120 е съвместим с ISO3999:2000.
Моля, попълнете задължителното поле.
Моля, попълнете задължителното поле.
exertus-circa-gama-defektoskop.jpg